XRP/USDT (LONG)

XRP je brez dvoma v pravnem procesu zoper ameriško SEC dosegel veliko zmago. Drži, proces sicer še ni končan, a vedno bolj je jasno, da bo XRP iz te zgodbe odšel kot zmagovalec. To se odraža tudi na izredno lepi rasti tega kovanca.

Po lepi rasti, je XRP šel v manjšo korekcijo, kjer si bo nabral novih moči za nov, lep odboj. 4h indikatorji (RSI, EMA, MACD, BB) so v precejšnji bullish fazi, prav tako narašča volume, kateri je bil ključen, za izjemno lepo rast XRP v zadnjih dnevih. XRP se nahaja tik pod resistance linijo (RL1), v območju $1,80, kjer bodo biki ponovno na preizkušnji. V kolikor bodo uspešno prebili to linijo, bo XRP na ponovni preizkušnji v območju $1,94. Od tu sledi napad na target linijo (TL), v območju $2,15.

V primeru, da bikom ne bi uspelo prebiti resistance linije, bomo XRP videli v zdravi korekciji, v območju $1,63 oziroma v primeru še bolj izrazito bearish trenda, v območju $1,4, a glede na trenutne kriterije, je to manj verjeten scenarij. Vsekakor je XRP eden tistih kovancev, kateri bo v tem ciklu prinesel lepe donose.

Gre za osebno mnenje in kot vedno priporočamo izdelavo lastne tehnične analize.

Predhodnji članek

S kotizacijo Coinbase na borzi, kripto trg tudi uradno priznan s strani tradicionalnih finančnih sistemov

Naslednji članek

ETH/USDT – Tehnična analiza

error: Vsebina je zaščitena!