WIN/USDT – Tehnična analiza

WIN (Winklink) je v začetku meseca aprila naredil izjemno rast, kar je mnogo kupce navdihnilo z optimizmom, a veselje žal ni trajalo dolgo, saj je že po nekaj dnevih vrednost krepko padla in ni več zrasla oziroma je ostala v omejenem območju.

4h indikatorji (RSI, MACD, EMA in BB) trenutno še kažejo na bearish trend, a ne glede na to, se WIN približuje točki odločitve. Nahaja se namreč v konici simetričnega trikotnika (modri črtkasti črti), pri katerem je potrebno počakati, da trend dopolni okoli 80% konice trikotnika, da nakaže pravi trend. V danem trenutku se WIN nahaja na ključni support liniji, katero tvori spodnja črta trikotnika. V kolikor bo več nakupnega zanimanje in bo posledično zrasel tudi volume, bomo videli lep odboj preko zgornje meje trikotnika. Najprej v območje prve močne resistance linije, med $0,0015 in $0,0016 (TL1/RL) in nato v območje druge močne resistance linije, med $0,0017 in $0,0018.

V kolikor se volume v naslednjih urah in nekaj dneh ne bo okrepil, bomo spremljali nadaljnjo korekcijo WIN v območje $0,0011 in v primeru še bolj negativnega trenda, v območje $0,0009.

WIN torej potrebuje več nakupne moči, kar bi ga odbilo precej visoko, sočasno pa bi to bila tudi dobra nakupna priložnost za kakšen lep zaslužek. Vsekakor priporočamo, da se počaka z vstopom oz. nakupom, vsaj dokler ne pride do potrditve trenda.

Gre za osebno mnenje in kot vedno priporočamo izdelavo lastne tehnične analize.

Predhodnji članek

BNB/USDT – Tehnična analiza

Naslednji članek

EGLD/USDT – Tehnična analiza

error: Vsebina je zaščitena!