VET/USDT – Tehnična analiza

VET (VeChain) je v zadnjih dnevih, kljub korekciji večine trga, dosegel impresivno rast in rezultate. K temu so zagotovo pripomogle tudi dobro časovno usklajene novice, katere so napovedale nova in nova partnerstva priznanih korporacij in institucij, z VeChain protokolom. VET brez dvoma dokazuje, da je eden tistih kovancev, kateri preprosto ne sme manjkati v portfelju vsakega, kolikor toliko resnega, trgovalca. In kaj lahko pričakujemo v prihodnje?

VET je v zadnjih dnevih tvoril t.i. naraščajoči trikotnik, kar je izrazito pozitiven znak (bullish), kateri navadno nakazuje lep odboj proti novemu vrhu. 4h indikatorji (RSI, MACD, EMA, BB) so trenutno sicer (še) v bearish fazi, a gre, vsaj v tem trenutku, za klasično konsolidacijo, znotraj že omenjenega trikotnika. VET se trenutno nahaja ravno na support liniji, katero predstavlja oranžna črta (EMA 20). Sodeč po trenutnih indikatorjih, bomo VET krajši čas še spremljali znotraj tega območja, to je med $0,24 in $0,22, kjer bo iskal priložnost za odboj. V tem trenutku potrebuje večjo odločnost bikov oziroma večji volume, kar bo VET pripeljalo do re-testa resistance linije, katero predstavlja zgornji rob naraščajočega trikotnika, v območju $0,26 (RL). Po preboju resistance linije, bomo VET najprej videli v območju okoli $0,30 (TL1) in nato okoli $0,36.

V kolikor v prihodnjih dnevih ne bo prišlo do večjega volume-a, bomo VET videli v manjši korekciji, a še vedno znotraj naraščajočega trikotnika, to je v območju $0,20. V primeru izrazitejšega bearish trenda, pa v območju $0,15. A za tako izrazito korekcijo, vsaj za zdaj, ni bojazni.

Ključni bodo naslednji dnevi, v katerih bi VET moral razviti jasen trend gibanja, zato pozornost ne bo odveč. Za vse, ki razmišljate o nakupu VET, je sedaj zagotovo pravi čas, za nekoliko bolj konservativne trgovalce pa priporočamo, da počakate, da VET prebije resistance linijo.

Gre za osebno mnenje in kot vedno, priporočamo izdelavo lastne tehnične analize.

Predhodnji članek

RVN/USDT – Tehnična analiza

Naslednji članek

BTC/USDT – Tehnična analiza (Follow up)

error: Content is protected !!