VET/USDT – Tehnična analiza

VET (VeChain) še kar vztraja v fazi konsolidacije in čaka na pomoč izdatnejšega voluma, da bi se vendarle premaknil iz območje med močno support in resisatnce linijo, kjer vztraja vse od meseca julija.

1D indikatorji so še vedno v bearish fazi, kar nakazuje, da bomo VET vsaj še nekaj časa spremljali v fazi konsolidacije, kjer bo zaspano čakal na potrditev trenda. Nekaj več optimizma nakazuje RSI, ki prehaja v pozitivno fazo, kar pomeni, da želijo biki ponuditi nekaj več pritiska in moči. Kljub temu, vsaj še krajši čas ne pričakujem večjih odbojev. VET bo tako vsaj še nekaj časa vztrajal v območju trenutne support linije, med $0,071 in $0,090, kjer bo čakal odločnejši volume, katerega potrebuje za odboj. 

Trenutna resistance linija se nahaja med $0,115 in $0,136 (rdeč pravokotnik), katero mora VET doseči in nato prebiti, da bi lahko nadaljeval svojo rast. Prva target linija se nahaja tik nad resistance linijo (TL1), pri $0,143, druga target linija (TL2) se nahaja pri $0,187 in zadnja, tretja (TL3), pri $0,252. Gre za kratkoročne target linije in ne za potencial bull runa.

Območje skrajne korekcije, se nahaja med $0,0447 in $0,0552, a za enkrat VET trmasto vztraja na trenutni support liniji in ne kaže želje po tako veliki korekciji. Gibanje VET za trgovalce verjetno ni najbolj zanimivo, vsekakor pa se VET splača držati še naprej v svojem portfelju, v kolikor ga držite, saj gre za močno podcenjen kovanec, glede na svoj potencial.

 

Gre za osebno mnenje in kot vedno priporočamo izdelavo lastne tehnične analize. Trgovanje s signali je priporočljivo predvsem za izkušene trgovalce, saj poteka na lastno odgovornost. Za vse, ki bi želeli še več dodatnih trgovalnih signalov, poglobljenih tehničnih analiz in novic, je na voljo naša premium storitev Kriptokrat Premium 

Predhodnji članek

BNB/USDT – Tehnična analiza

Naslednji članek

MATIC/USDT (Polygon) – Tehnična analiza

error: Vsebina je zaščitena!