VET/USDT – Tehnična analiza

VeChain (VET) je v zadnjem tednu prešel v manjšo korekcijo in s tem tvoril trend padajočega pravokotnika (modri črtkasti črti), kateri navadno nakazuje skorajšnji obrat trenda in odboj proti vrhu. Kaj lahko pričakujemo v naslednjih dnevih?

4h indikatorji (RSI, MACD, EMA, BB) se sicer še vedno nahajajo v rahlem bearish trendu, a glede na to, da volume nakazuje skorajšnji obrat v pozitiven trend, lahko v naslednjih urah, ali največ nekaj dnevih, pričakujemo prvi poskus re-testa resistance linije, v območju $0,1875, katero nakazuje zgornja modra črtkasta črta. V kolikor bomo priča še nekoliko večjemu volume-u, bomo videli preboj omenjene linije in napad VET na prvo target linijo, v območju okoli $0,21 (TL1) in nato v območje druge target linije, pri okoli $0,23. Takšen preboj bi predstavljal več kot 30% rast. A kot rečeno, potrebno bo prebiti resistance linijo, kar bo pokazatelj trenda rasti.

V primeru, da omenjena resistance linija v naslednjih urah, ali največ nekaj dnevih, ne bo prebita, bomo videli klasično manjšo korekcijo znotraj trend pravokotnika, v območje $0,15 – $0,16, katerega prikazuje rdeči pravokotnik, kjer bodo biki zbrali nove moči za ponovni odboj in napad na območje $0,1875. Od tu pa bomo, skoraj zanesljivo, spremljali odločen napad proti novemu vrhu in že omenjenim target linijam.

Naslednji dnevi bodo torej omejeni na gibanje znotraj padajočega pravokotnika oziroma do prvega, bolj izdatnega voluma, ki bo poskrbel za novo lepo rast VET.

Gre za osebno mnenje in kot vedno priporočam izdelavo lastne tehnične analize.

Predhodnji članek

BTC/USDT – Tehnična analiza

Naslednji članek

MATIC (Polygon)/USDT – Tehnična analiza

error: Content is protected !!