VET/USDT – Tehnična analiza

VET (VeChain) je po dolgi in lepi rasti prešel v pričakovano korekcijo, v kateri se še vedno nahaja. A koliko časa še?

Mesec april je bil vse do 20.4. odličen mesec za VET, saj je bil praktično ves čas v bullish trendu. V zadnjem tednu dni pa se nahaja v korekciji, kar je bilo pričakovati in je, nenazadnje, tudi zdravo za nadaljnjo rast. 4h indikatorji (RSI, MACD, EMA in BB) se še vedno nahajajo v bearish fazi, prav tako ima VET dokaj visok, a negativen volume, kar nakazuje na to, da bomo VET, vsaj še krajši čas, spremljali v gibanju znotraj padajočega pravokotnika, katerega označujeta modri črtkasti črti, to je v območju med $0,20 in $0,17. Znotraj tega območja bodo biki skušali zbrati dovolj moči za ponovni odboj, pri čemer bo najprej ključna resistance linija (zgodnja modra črta), v območju $0,20, katero mora VET prebiti, da bo dosegel prvo target linijo (TL1), v območju $0,216. Od tu bo sledil poskus napada na zelo močno območje resistance linije, pri $0,26 (TL3), glavni cilj v tem ciklu pa bo v območju $0,35.

A za dosego tega cilja ($0,35) bo potrebno še nekoliko počakati, predvsem pa bomo najprej potrebovali izdatno večji in pozitiven volume.

V kolikor bikom ne bo uspelo zbrati dovolj moči, da bi ohranili VET znotraj trenutne trend linije (moder pravokotnik), bomo videli korekcijo v območje $0,15 in v primeru večje korekcije trga, v območje $0,13, kjer se nahaja močna support linija.

V naslednjih dnevih bo potrebno spremljati trenutno support linijo v območju $0,17, ali bo zdržala napad medvedov in volume. Glede na mnoga nova partnerstva priznanih korporacij in organizacij z VeChain Network-om ni dvoma, da bo prišlo do lepega odboja, vprašanje je le kdaj. Prepričani smo, da bo maj odličen mesec za VET in da na odboj ne bo potrebno dolgo čakati.

Gre za osebno mnenje in kot vedno priporočamo izdelavo lastne tehnične analize.

Predhodnji članek

ETH/USDT – Tehnična analiza

Naslednji članek

BNB/USDT – Tehnična analiza

error: Content is protected !!