VET/USDT (LONG)

VET (VeChain) ne neha presenečati z velikimi in pomembnimi partnerstvi, kar mu daje izjemen zagon in izjemen potencial. Zadnje takšno partnerstvo je nakazal Salesforce, kateri je testiral VeChain blockchain.

To je VET pognalo do novega ATH. Kaj sledi?

4h in 1D indikatorji (RSI, MACD, EMA, BB) so izredno bullish, kar nakazuje, da VET še zdaleč ni rekel zadnje v tem intervalu rasti. VET je tvoril jasen up-trend, v obliki naraščajočega pravokotnika, katerega predstavljata modri črtkasti črti in znotraj katerega se VET giblje zadnjih nekaj dni. Glede na trenutne indikatorje lahko pričakujemo (vsaj še nekaj dni) rast VET znotraj tega območja, torej med $0,13 in $0,15. Prav pri $0,15 pa se nahaja resistance linija, katera je hkrati tudi nova target linija.

Za VET oziroma njegovo nadaljnjo rast je ključno, da biki suvereno poženejo trend linijo preko območja $0,15 (novi ATH), kar bi odprlo pot do naslednje target linije, v območju $0,20. Pogoji za to so odlični, potrebujemo le vztrajnost in odločnost bikov, kot tudi ugodno gibanje BTC oz. ETH.

V kolikor bikom ne bo uspel preboj, bomo videli korekcijo VET do območja okoli $0,12 (SL1). To bi bila cca. 15% korekcija, kar bi lahko razumeli kot “klasično” VET korekcijo – skoraj vse zadnje korekcije so bile v okviru 15%. In če nas je zgodovina kaj naučila, je skoraj vedno sledil odboj VET proti novemu ATH.

Možna je sicer tudi ekstremna korekcija VET, nazaj v območje $0,10, a ta je, vsaj po trenutnih indikatorjih, zelo malo verjetna. VET ima odličen marketing, dobro strategijo, dobre indikatorje, zato ocenjujem, da bomo vsaj še nekaj dni spremljali gibanje VET znotraj trenutnega trenda, za nadaljnjo rast pa bo na preizkušnji pri območju $0,15.

Gre za osebno mnenje in kot vedno priporočamo izdelavo lastne tehnične analize.

Naslednji članek

BNB/USDT (LONG)

error: Vsebina je zaščitena!