THETA/USDT (SHORT)

THETA je kovanec, kateri je v zadnjih tednih naredil izjemno lepo rast, nato šel v korekcijo in obstal v fazi konsolidacije, v območju med $12 in $13. Tudi zadnji izredno bullish dnevi, niso izraziteje premaknili THETA.

Nobenega dvoma ni, da je THETA izjemno kvaliteten projekt, ki ogromno obeta, a to v zadnjih dnevih žal ni dovolj, da bi dosegel izrazitejšo rast. 4h indikatorji (RSI, MACD, EMA, BB) ostajajo bearish, predvsem po zaslugi nizkega in negativnega volume-a. Glede na trenutne indikatorje, bomo THETA najverjetneje še nekaj dni spremljali v fazi konsolidacije.

V kolikor bodo biki zbrali dovolj moči in bodo uspeli s prebojem resistance linije, katero nakazuje zgornja črtkasta črta modrega trikotnika in se nahaja v območju $12,4, bomo THETA najprej videli v območju $12,7 in nato v preboju meje pri $13.

V kolikor v naslednjih dneh ne bo prišlo do preboja bikov, bo THETA šla v korekcijo, do območja $11,5 in v še nekoliko bolj bearish fazi, do območja okoli $10,7. Če kaj, potem THETA sedaj potrebuje odločen volume, kar jo bo pognalo proti vrhu, kamor tudi sodi.

Gre za osebno mnenje in kot vedno, priporočamo izdelavo lastne tehnične analize.

Predhodnji članek

Binance Coin dosegel že 37% market capa Ethereuma. 3 razlogi, zakaj BNB tako raste

Naslednji članek

Tesla token uvrščen na Binance

error: Content is protected !!