Skale (SKL)/USDT – HODL tehnična analiza in analiza potenciala rasti kovanca (PREMIUM)

Kovanec: Skale (SKL)

Interval: 1W

Trgovalni interval: Dolgoročni (HODL)

Pričujoča tehnična analiza je namenjena analizi dolgoročnega potenciala rasti. Gre predvsem za oceno območja, do katerega bi kovanec lahko zrasel v času naslednjega bull marketa, a te ocene nikakor ne gre razumeti kot napoved, do katere bo kovanec dejansko tudi zrasel.

SKL je v makro trendu tvoril počasno, a konstantno izgubo vrednosti in po prvem doseženem ATH, novega ATH (še) ni dosegel. Navadno trend, ki si ga ne želimo videti dolgoročno pri kovancu, ki ga HODLamo. Nekaj mesečna konsolidacija SKL poteka na skrajni support liniji, ki se nahaja med $0,019 in $0,033. Gre za precej močno support območje, katerega pa SKL nikakor ne sme izgubiti, saj bi s tem izgubil dno, čemur bi sledil prosti pad in iskanje novega dna. Tik nad aktualnim območjem, se med $0,068 in $0,088 nahaja prva močnejša resistance linija, katero mora SKL prebiti in spremeniti v support, v kolikor želi preiti v bullish fazo. Delo ne bo lahko, še posebej, ker nato sledijo še tri dokaj močne resistance linije. Potrebno bo biti potrpežljiv in vztrajen. Pozitivno pa je, da SKL še vedno ohranja dokaj visok trgovalni volume kar nakazuje, da zanimanje za ta kovanec še ni izginilo.

Če pogledamo Fibonacci analizo in potencial rasti vidimo, da se prvo potencialno območje rasti (konservativen scenarij) nahaja med $0,50 in $0,64, prva target linija v primeru bolj izrazitega bull marketa pa se nahaja pri okoli $1,3. Kar potrebuje SKL je mnogo več nakupnega voluma, katerega pa za enkrat (še) ni.

 

Zapis je zgolj informativne narave in ne predstavlja finančnega nasveta!

Predhodnji članek

Ultra (UOS)/USDT – HODL tehnična analiza in analiza potenciala rasti kovanca

Naslednji članek

Binance v potencialno velikem sodnem procesu. Kaj je pravzaprav predmet vsebine in kaj lahko pričakujemo

error: Content is protected !!