SingularityNET (AGIX)/USDT- Kratkoročna trgovalna ideja (PREMIUM)

Kovanec: SingularityNET (AGIX)

Časovni interval: 1D

Trgovalni interval: Kratkoročni/srednjeročni

Stopnja tveganja: višja do visoka

AGIX je kovanec, ki je nekoliko bolj tvegan za trgovanje, a na željo nekaterih, ki vas zanima kratkoročni trgovalni interval, bomo pogledali potencialno trgovalno idejo. Težava AGIX je predvsem nizek trgovalni volume z visokimi in izrazitimi špicami, ki mejijo že na pumpe. Takšno gibanje ni najbolj zdravo in osebno se takšnih kovancev izigibam oziroma z njimi ne trgujem. V kolikor torej nameravate trgovati z AGIX, svetujem previdnost, še posebej ker so pred nami zelo volatilni dnevi, razmere na trgu pa so za enkrat precej nejasne.

Kratkoročno sta pomembni dve območji. Support linija, nad katero se AGIX trenutno nahaja in leži med $0,034 in $0,040, ter resistance linija, ki leži med $0,048 in $0,054. Kratkoročni indikatorji nakazujejo prehod v pullback, ali celo korekcijo, kar bo odvisno predvsem od prihajajočih dni, ko nas bo FOMC seznanila z novo stopnjo inflacije in novim dvigom obrestnih mer. 1D RSI je ponovno padel pod nekaj tedensko resistance mejo 50%, Stohastični RSI je v območju zgornje linije in prav tako nakazuje prehod v negativno fazo, enako nakazujeta tudi MACD in OBV indikatorja. Za enkrat sicer večjih pretresov ne pričakujem, ne bi pa v danem trenutku odpiral dolgih pozicij.

Z vstopom bi počakal na pullback v območje $0,038 – $0,0405, a s precej previdnosti, saj gre za bolj šibak support. V kolikor bi razmere v naslednjih dnevih bile ugodne, bi AGIX nato najverjetneje nadaljeval s tvorbo higher low trenda, kar bi mu dalo nekaj več bullish momenta.

V kolikor bo vstopno območje ohranilo aktualni support, kar bo najverjetenej znano kmalu, bi ciljal naslednje tri target linije. Prva linija se nahaja pri $0,044, druga pri $0,048 in zadnja, tretja, pri $0,053. Glede na trenutne razmere, bi ciljal predvsem na prvi dve in temu smiselno pobiral dobičke. Stop loss bi postavil v območje aktualnega dna, med okoli $0,033-$0,035, kar pomeni cca. -10% do -12%. Stop loss lahko postavite tudi bolj konservativno (npr. -5% do -8%). Risk reward razmerje je zelo dobro, cca. 3,1, a ne pozabite, da je tveganje precej visoko, zato trgujte le z ustrezno risk management strategijo. Na gibanje AGIX bo močno vplivalo dogajanje v prihajajočih dnevih.

 

Zapis je zgolj informativne narave in ne predstavlja finančnega nasveta!

Predhodnji članek

Centrifuge (CFG)/USDT – HODL tehnična analiza in analiza potenciala

Naslednji članek

Chiliz (CHZ)/USDT – Kratkoročna trgovalna ideja (PREMIUM)

error: Content is protected !!