SingularityNET (AGI) na pragu izjemne rasti?

Kot je internet spremenil sodobno družbo v zadnjih desetletjih, tako bo AI tehnologija spremenila našo prihodnost, predvsem v smislu obdelave in uporabe podatkov.

AI tehnologija tako prihaja na blockchain in eden ključnih kripto projektov, kateri dominira na tem področju, je AGI oz. SingularityNET. AGI je v zadnjem letu naredil več kot 4000% rast in kot kaže, se bo trend rasti nadaljeval, zahvaljujoč AGI platformi, katero lahko razvijalci AI tehnologij, uporabljajo za razvoj novih projektov. Vsekakor izjemna podlaga za nadaljnjo rast AGI kovanca. Poleg že omenjenega razloga, sta tukaj vsaj še dva razloga, zakaj obstaja velika verjetnost, da bomo AGI videli z izjemno rastjo v letu 2021.

Prvi razlog je povezava AGI s Cardanom (ADA), drugi pa je vstop AGI na področje decentraliziranih financ oz. DeFi. AGI ima tako močno razvojno področje (AI), možnost izjemne širitve (ADA) in možnost varnostnega, kot tudi finančnega razvoja – rasti (DeFi).

Vsekakor kovanec, na katerega bo potrebno biti pozoren v 2021.

Več informacij in vir: https://cointelegraph.com/news/singularitynet-agi-rallies-1-000-as-industries-aim-to-merge-ai-with-blockchain

Ocena Kriptokrata

Vpliv na gibanje kovanca
Verjetnost rasti kovanca

Predhodnji članek

BNB/USDT (LONG)

Naslednji članek

ADA/USDT (LONG)

error: Content is protected !!