(SIGNAL) Se temu kovancu kmalu obeta velik odboj? – (PREMIUM)

Kripto trg se počasi pripravlja na lepo rast. Velik del kovancev že raste, nekateri še ne, a potrpljenje. Med njimi je mnogo takšnih, ki so cenovno podcenjeni in prav mnogi izmed teh, bodo naredili največji odboj. Tokratni signal pa je nekoliko drugačen. Temelji na informaciji, ki je zaokrožila v ozkem krogu kripto trgovalcev, zato je potrebna dodatna stopnja previdnosti, a kot pravi pravilo, kupuj ob govoricah, prodajaj ob novicah. In kaj pravijo govorice, za kateri kovanec gre?

Gre za kovanec SXP (Swipe), preko katerega deluje tudi plačilna kartica Binance. Vsekakor gre za zelo kvaliteten kovanec, ki še ni pokazal prav vrednosti in ta bo, skoraj zagotovo, prišla kmalu. Kaj kažejo indikatorji?

1D indikatorji nakazujejo, da je SXP tvoril t.i. simetrični trikotnik, katerega prikazujeta vijoličasti črtkasti liniji. Gre za vzorec, ki pravi trend pokaže šele ob zapolnitvi cca. 80% prostora znotraj trikotnika, kar naj bi se zgodilo okvirno v roku tedna dni. Trenutno se SXP nahaja tik nad spodnjo trend linijo, pod katero se nahaja močna support linija, katero prikazuje oranžen pravokotnik. Gre za območje med $2,185 in $2,350. To območje bo potrebno spremljati v naslednjih dnevih, saj mora znotraj njega priti do odboja. A poglejmo še malo bolj podrobno.

4h indikatorji kažejo optimistično sliko. SXP je tvoril t.i. bullish trikotnik, katerega prikazujeta črtkasti vijolični črti. EMA20 in EMA50 indikatorja sta trenutno še v nekoliko bearish fazi, kar pomeni, da bomo SXP še krajši čas spremljali v manjši korekciji oz. konsolidaciji med obema linijama. Trenutno SXP potrebuje le večji volume in prav tukaj nastopijo govorice, ki so zaokrožile. Informacijo naj bi podal eden izmed kitov, ki drži večje število SXP kovancev in ko spregovorijo kiti, je potrebno prisluhniti. Do odboja bo verjetno prišlo proti sredini meseca oz. v drugi polovici. Ko bodo v igro vstopili kiti, bomo SXP videli v lepem odboju.

Najprej mora SXP prebiti prvo resistance linijo, ki jo tvori zgornja linija trikotnika, pri okoli $2,530. Ko bo ta linija prebita, bomo spremljali napad na tri target linije, kar se bo verjetno zgodilo dokaj hitro, saj nad omenjeno resistance linijo, ni večjih omejitev oz. ostalih resistance linij. Kratkoročno lahko SXP doseže vsaj 33% rast. Poglejmo si trgovalni predlog. A ne pozabite, tokratni signal temelji na govoricah, katere je vedno potrebno vsaj delono jemati z rezervo, a kot že omenjeno, kupuje se  ob govoricah. Prav tako pa so tudi indikatorji SXP ugodni.

Trgovalni podatki

Time frame: 4h

Menjalnica: Binance

Vstopno območje: $2,185–  $2,370

Target linija 1: $2,720 (TL1)

Target linija 2: $2,940 (TL2)

Target linija 3: $3,190

Stop loss: -5 do -10%

Potencial rasti: 33%

Vsekakor priporočam pobiranje dobičkov po delih.

Gre za osebno mnenje in kot vedno priporočamo izdelavo lastne tehnične analize. Trgovanje s signali je priporočljivo predvsem za izkušene trgovalce, saj poteka na lastno odgovornost. 

Predhodnji članek

LINA/USDT – Trgovalni signal (PREMIUM)

Naslednji članek

SOL/USDT – Tehnična analiza (PREMIUM)

error: Content is protected !!