RVN/USDT – Tehnična analiza

Ravencoin (RVN) je eden tistih kovancev, na katere je potrebno biti pozoren v prihodnosti. Toda, kaj kažejo indikatorji, kakšno gibanje lahko pričakujemo kratkoročno?

4h indikatorji (RSI, EMA, MACD, BB) so še vedno v rahli bearish fazi, a počasi želijo nakazovati obrat trenda. RVN bomo tako najverjetneje, vsaj še krajši čas, spremljali v fazi konsolidacije, kar nakazuje zeleni pravokotnik (RL/TL1), med območjema $0,19 in $0,17 in kjer se RVN giba v zadnjih dnevih.

Navadno je to eden izmed znakov poskusa obrata trenda in odboja, a bo za to potreben izdatno večji volume, kateri sedaj manjka. V kolikor bodo biki uspeli zbrati dovolj moči in bodo uspeli prebiti resistance linijo, katero predstavlja zgornja meja zelenega pravokotnika, bomo videli lep odboj. Najprej do območja $0,21 (RL/TL2) in če bodo pogoji na trgu ugodni, tudi preboj v območje $0,24 (RL/TL3).

V kolikor kmalu ne bomo videli bolj odločen volume, bomo RVN spremljali v korekciji. Najprej v območje med $0,165 in $0,15, kar nakazuje spodnji rdeči pravokotnik (SL1), kjer se nahaja močna support linija in v primeru še nekoliko bolj neugodnih razmer na trgu, v območju $0,14.

Gre za osebno mnenje in kot vedno priporočamo izdelavo lastne tehnične analize.

Predhodnji članek

BTT/USDT – Tehnična analiza

Naslednji članek

VET/USDT – Tehnična analiza

error: Vsebina je zaščitena!