REEF/USDT – Tehnična analiza

Reef (Reef Finance) je eden od velikih dolžnikov tega bull runa. Po začetnem navdušenju in izjemno dobri rasti, kaj dosti od tega kovanca ni bilo, razen nekaterih špic. Se obeta sprememba?

4h indikatorji (RSI, EMA, MACD, BB) so v bearish fazi, sicer sramežljivo, a dovolj, da Reef še ne kaže znakov večjega preboja. Zagotovo ne koristi tudi nizek volume. Reef je sicer v zadnjih dnevih uspel oblikovati naraščajoči pravokotnik oz. up-trend, katerega nakazujeta zeleni, črtkasti črti, znotraj katerih se Reef giblje vse od 7.aprila. Upoštevajoč trenutne indikatorje, bomo Reef še nekaj časa spremljali znotraj tega trenda.

Tukaj bosta prvi dve ključni točki odigrala support linija, katero nakazuje spodnja zelena črta, v območju okoli $0,039, kjer bo Reef naredil re-test tega območja, nakar se bo odbil navzgor (po trenutnih indikatorjih). Tukaj je ključno, da bodo biki najprej uspeli prebiti prvo resistance linijo, nakazuje jo modra črtkasta črta, v območju $0,042, nakar bo Reef na ključni preizkušnji, ko bo prišlo do re-testa ključne resistance linije (zgornja zelena črta), v območju $0,046, kjer je tudi naslednja target linija.

Trend na trgu je zelo ugoden, a Reef bo potreboval še kaj več, kot splošno ugoden tržni trend, predvsem dober volume in kakšen marketinški “in-put”, ki bi ponovno zbudil nekaj več zanimanja za ta projekt. Morda pa kmalu vidimo oboje?

Gre za osebno mnenje in kot vedno, priporočamo izdelavo lasten tehnične analize.

Predhodnji članek

LINK/USDT – Tehnična analiza

Naslednji članek

AVAX/USDT – Tehnična analiza

error: Content is protected !!