Kriptokrat Premium tehnične analize, signali in novice

Kriptokrat Premium je verjetno ena najbolj celovitih in dostopnih naročniških storitev, namenjena trgovalcem, vlagateljem in vsem, ki si želijo in iščejo dodatne poglobljene in vsebinsko še bolj razčlenjene informacije s področja vlaganja, investiranja, spremljanja, razumevanja in trgovanja s kriptovalutami, ponuja pa tudi vpogled v analize ključnih ekonomskih kazalcev, ki vplivajo na gibanje globalnih finančnih in tudi kripto trgov. 

Z vpogledom v Premium vsebine bodo uporabniki na enostaven in razumljiv način dobili jasen in celovit vpogled v dogajanje na kripto trgu, lažje bodo optimizirali svoj portfelj kovancev in trgovalno strategijo, prav tako pa bodo osvojili mnogo novega in uporabnega znanja s področja tehničnih analiz, trgovanja in risk management strategij. 

Kriptokrat Premium vsebine so zasnovane tako, da so primerne za domala vse trgovalce, tako začetnike, kot tudi tiste najbolj izkušene trgovalce. S hitro in enostavno registracijo, si zagotovite letni dostop do Premium vsebin.

Kaj vključujejo Premium vsebine?

Tehnične analize in trgovalne ideje

Tehnične analize trga Bitcoina, altcoinov in posameznih kovancev, predstavljajo jedro Premium vsebin. Dnevne, tedenske in mesečne analize, ter analize na zahtevo za poljuben kovanec (do 6x letno), so sestavljene iz opisnega in grafičnega dela, kjer na celovit, a razumljiv način, predstavimo aktualno stanje izbranega kovanca iz vidika tehničnih indikatorjev, opozorimo na potencialne dejavnike tveganja, izpostavimo najbolj verjeten scenarij prihajajočega gibanja vrednosti kovanca.

Trgovalne ideje vključujejo ključne support in resistance linije, OTZ območja ali območja optimalnega vstopa, pričakovane target linije, kjer pobiramo dobičke in predloge za optimalno risk management strategijo (stop loss). Osredotočamo se na kvalitetnejše kovance, število signalov pa varira, glede na dogajanje na trgu. V povprečju se tedensko objavi 3 do 5 signalov oziroma odvisno od razmer na trgu. Včasih je tudi netrgovanje, najboljša trgovalna strategija.

Kriptokrat Watchdog

Dogajanje na kripto trgu je izjemno pestro ter dinamično. Mnogo je dogodkov, informacij in novic, ki posredno ali neposredno vplivajo na gibanje trga in na vrednost kovancev. Pogosto lahko že na videz nepomembna informacija hitro spremeni smer gibanja vrednosti in pripelje v nepotrebno izgubo, ali zamujen potencialni dobiček. Zato za vas dnevno spremljamo ekonomsko in geopolitično dogajanje in vas na pomembne dogodke in novice pravočasno opozorimo, skupaj s priporočili. Tako boste lahko pravočasno odreagirali in prilagodili svojo trgovalno in risk management strategijo.

Kriptokrat Watchdog vam prav tako ponuja mesečno makroekonomsko analizo trga in ekonomije Analiza na enostaven in razumljiv način pomaga razumeti aktualno dogajanje na trgu in potencialno najbolj verjeten trend gibanja trga v prihajajočih tednih.

Kriptokrat learning

Tehnično znanje poznavanja grafov in trgovanja je ključno, v kolikor želimo uspešno trgovati. Kriptokrat vam v sklopu Premium vsebin ponuja tudi vrsto izobraževalnih člankov, skozi katere na enostaven način spoznate osnove risanja in razumevanja grafov, do nekoliko bolj kompleksnih analiz in trgovalnih strategij.

Fundamentalne analize

So analize, s pomočjo katerih iščemo, identificiramo in analiziramo nove potencialne kovance. Kakšen potencial imajo? Kdo stoji za projektom? Je kovanec zanimiv za velike vlagatelje? Katero področje industrije pokriva projekt, na katerem temelji kovanec? Kakšno tveganje predstavlja kovanec za vlagatelje? Vse to in še več, so vprašanja, na katera nam pomaga odgovoriti fundamentalna analiza.

Investicijsko/trgovalna indikatorja Tradescorer

Lastno razvita napredna trgovalna indikatorja za TradingView platformo, namenjena aktivnemu trgovanju, ki vam bosta pomagala analizirati optimalne točke nakupa in prodaje, v primeru trgovanja, ne glede na časovni interval in strategijo.

Tedenski live stream

Dostop do Telegram skupine, s tedenskim live streamom pregleda aktualnega dogajanja na trgu in analize izbranih kovancev.

Kako uporabniki dostopajo do vsebin?

Uporabniki Premium paketa do vsebin dostopajo preko spletne strani z uporabniškim imenom in geslom, bistvo Premium paketa pa je dostop do zasebne Telegram skupine, kjer uporabniki večkrat dnevno prejmejo krajše, a ključne informacije, novice, priporočila, signale. Zato za optimalen izkoristek Premium dostopa in vsebin, priporočamo uporabo Telegram aplikacije za mobilni telefon ali osebni računalnik (aplikacija je brezplačna). 

Kaj pravijo uporabniki spletne strani Kriptokrat

Resnično bi se vam rad zahvalil, da z nami delite tako veliko znanja, informacij, nasvetov, zelo dobrih obrazložitev za začetnike…zelo veliko znanja sem pridobil samo zaradi vas in vaših analiz! Zato sem vam zelo hvaležen!!
Leon Šeruga
Dobre tehnične analize, primerne tudi za začetnike in ostale.
Tadej Cajner
Navdušena nad preprosto razlago in kvaliteto. S fantom občasno trgujeva in zahvaljujoč vašim signalom, sva ob zadnjem trejdu dosegla skoraj 30% rast oz. dobiček. Ostanite top še naprej.
Mojca Jerina

Postanite Premium uporabnik

Zgolj z nekaj kliki do Premium vsebin. Tako boste lahko skozi celo leto dostopali do vsebin, ki so na voljo le Premium uporabnikom. Pred registracijo si pozorno preberite pogoje uporabe in kaj Kriptokrat Premium ne ponuja, prav tako si oglejte rubriko pogosta vprašanja, ki se nahaja le malo nižje.

Kriptokrat Premium polni paket

Letni dostop do Premium vsebin, z vključenima tehnično-trgovalnima indikatorjema Tradescorer

50
(plačljivo s PayPal, kreditno/debetno kartico, bančnim nakazilom preko TRR, ali kriptovalutami).
  • Dnevne in tedenske tehnične analize ter trgovalne ideje
  • Tehnične analize na zahtevo, za izbran kovanec (do 6x letno) NOVO!
  • Kriptokrat Watchdog - mesečna makroekonomska analiza finančnih in kripto trgov
  • Izobraževalne vsebine
  • Dostop do zaprte Telegram skupine z dodatnimi tehničnimi analizami in trgovalnimi idejami
  • Tradescorer tehnična imdikatorja za TradingView platformo in aktivno trgovanje
  • Tedenska video srečanja - pregled stanja na trgu, tehnične analize za izbrane kovance, Q&A
  • Dodatni popusti na TradingView Premium indikatorje in ostala orodja
  • Dodatni popusti za plačljive izobraževalne vsebine (seminarji)
Naroči se

OPOMBA: Aktivacija uporabniškega računa lahko poteka od nekaj minut, do 24 ur, po potrjenem plačilu. V kolikor tudi po 24 urah ne bi prejeli potrditve o aktivaciji vašega uporabniškega računa, nas kontaktirajte.

Pogosta vprašanja

V. Koliko objav dnevno objavite?

O. Dnevno v povprečju objavimo 3-5 objav, odvisno od dogajanja in razmer na trgu.

V. Ali nudite tudi osebno svetovanje pri trgovanju?

O. Osebnega svetovanja, v smislu, da trgujemo za vas oziroma namesto vas, ne nudimo. Prav tako ne nudimo individualnih trgovalnih informacij (kdaj kupiti, kdaj prodati), v kolikor so te prepogoste. Z veseljem pa vam bomo podali naše mnenje, v kolikor takšni zahtevki ne bodo prepogosti.

V. Ali lahko do vsebin dostopam preko osebnega računalnika in mobilnega telefona?

O. Da. Dostop je možen tako preko osebnega računalnika, kot preko mobilnega telefona. Vsebine so vam na voljo neposredno na naši spletni strani https://kriptokrat.si in preko Telegram aplikacije oziroma skupine. Za dostop do Telegram skupine prejmete posebno kodo, s pomočjo katere se, zgolj s klikom, prijavite.

V. Ali nudite brezplačno trial verzijo?

O. Žal ne, so pa vsem na voljo naše brezplačne vsebine, do katerih lahko dostopate preko naše Facebook strani, ali preko spletne strani.

V. Ali sta na voljo tudi dnevna ali mesečna naročnina?

O. Ne, saj ciljamo predvsem na uporabnike, ki si želijo celovitih informacij in vlagajo dolgoročno.

V. Kakšne oblike plačila so možne?

O. Plačilo lahko opravite preko PayPala s samodejno obnovitvijo naročnine po preteku enega (1) leta, s kreditno oziroma debetno kartico, s plačilom preko direktnega bančnega nakazila (UPN nalog/TRR) ali s kriptovalutami (BTC, ETH, USDT).

V. Ali lahko plačam s katero drugo kriptovaluto, razen z BTC, ETH oziroma USDT?

O. Kontaktirajte nas in poslali vam bomo nove podatke za plačilo z izbrano kriptovaluto (sporočite, s katero kriptovaluto bi želeli plačati).

V. Ob registraciji mi javi, da je prišlo do napake. Kaj lahko storim?

O. Sistem za registracijo uporablja določene varnostne skripte, katere pri nekaterih uporabnikih mobilnih telefonov, lahko povzročijo težavo ob postopku registracije. V kolikor naletite na težavo svetujemo, da najprej počistite cache in zgodovino vašega brskalnika, stran naložite ponovno in ponovite postopek registracije. V kolikor težava še vedno ne bi bila odpravljena, nas kontaktirajte.

V. Aktivacijske kode nisem prejel, kaj lahko storim?

O. Preverite mapo z vsiljeno pošto (SPAM). V kolikor sporočila niste prejeli, nas kontaktirajte.

V. Uporabniški račun sem aktiviral, a še vedno ne morem dostopati do vsebin.

O. V redkih primerih sistem potrebuje do 48 ur, za aktivacijo uporabniških podatkov. V kolikor tudi po tem času vaš račun ne bi bil aktiviran, nas kontaktirajte.

V. Kriptokrat po poteku letne naročnine, le-to samodejno obnovi in obračuna, v kolikor sem PayPal plačnik oziroma plačnik s kreditno/debetno kartico. Kako lahko prekinem samodejno podaljševanje?

O. V kolikor ste naročnino plačali preko PayPala, potem kliknite tukaj in sledite navodilom. V kolikor ste dostop plačali s kreditno ali debetno kartico in PayPal računa niste ustvarili, nam pošljite email z vašimi podatki (ime, priimek, email, uporabniško ime) na support@kriptokrat.si in samodejno podaljševanje vam bomo ročno ustavili. Potrditev boste prejeli na vaš email.

error: Content is protected !!