ONT/USDT – Tehnična analiza

ONT (Ontology) je kovanec, ki je po začetni veliki rasti prešel v korekcijo in gibanje nadaljeval v omejen območju med $0,3 in $2,65. Vsekakor kovanec, ki ima potencial, a ga vse do danes ni izkoristil. Kako mu kaže v naslednjih dnevih in tednih?

Tokratno, nekoliko krajšo tehnično analizo, bomo pogledali na nekoliko širši sliki, torej na 1D intervalu.

1D interval nam ponudi nekoliko širši pogled kot 4H, kar je pomembno predvsem v času večjih tržnih korekcij. 1D indikatorji kažejo zelo podobno sliko, kot pri skoraj vseh analiziranih altcoinih v zadnjih dnevih. To je dokaj pričakovano, glede na dominanco BTC. ONT je tako tvoril simetrični trikotnik, znotraj katerega poteka dogajanje in gibanje trend linije. Glede na trenutno tržno korekcijo, je le-tej podlegel tudi ONT in se trenutno zaustavil tik nad pomembno in močno support linijo, ki se nahaja med $0,862 in $0,953, predstavlja pa jo zelen pravokotnik SL1. Trenutna support linija nudi dobro oporo in ONT bo v naslednjih urah gibanje nadaljeval znotraj tega območja, kjer bo iskal oporo za odboj.

Trenutni indikatorji nakazujejo, da bomo ONT krajši čas spremljali v konsolidaciji, večjega odboja pa (še) ne moremo pričakovati, zahvaljujoč trenutnim razmeram na trgu in nizkem trgovalnem volumu ONT. Ko se bodo razmere umirile, bo tudi ONT ponudil več moči in videli bomo odboj. Najprej do območja resistance linije (RL/TL1), v območju $1,14 in $1,24, od tu pa bo napadel drugo target linijo (RL/TL2), pri $1,35. 

Ključno v tem trenutku je, da support linija zdrži, saj bi v nasprotnem primeru to pomenilo korekcijo do naslednje support linije pri $0,75, katera pa nima več toliko moči. Skrajna korekcija bi bila v območje $0,58.

Vsekakor ONT nakazuje željo po odboju, a potrebno bo spremljati support linijo. Bolj jasen trend bi lahko ONT pokazal v naslednjem tednu oz. proti koncu meseca, v kolikor prej ne bi prišlo do večjih tržnih sprememb.

Kako ONT kaže v tem bull runu

ONT je eden tistih kovancev, ki se vse od leta 2018 giba v omejenem območju in v vsem tem času pravzaprav ni pokazal svojega pravega potenciala. Morda bo zaključek tega bull runa prava priložnost zanj. V kolikor bodo pogoji dobri, ima ONT potencial rasti do območja med $5,6 in $6. Gre seveda za oceno potenciala.

Gre za osebno mnenje in kot vedno priporočamo izdelavo lastne tehnične analize. Trgovanje s signali je priporočljivo predvsem za izkušene trgovalce, saj poteka na lastno odgovornost. Za vse, ki bi želeli še več dodatnih trgovalnih signalov, poglobljenih tehničnih analiz in novic, je na voljo naša premium storitev Kriptokrat Premium.

Predhodnji članek

THETA/USDT – Tehnična analiza (PREMIUM)

Naslednji članek

BTC/USDT – Tehnična analiza oziroma kaj se dogaja na trgu

error: Content is protected !!