OMG/USDT – Tehnična analiza (PREMIUM)

OMG (OMG Network), kovanec nekoč poznan tudi kot OmiseGO, je kovanec, ki je prešel kar nekaj sprememb in tudi nadgradenj, a vsaj za enkrat ostaja nekako v povprečju, kar se tiče donosa oz. rasti. Poglejmo, kako kaže OMG v prihajajočih dnevih in tednih.

Pogled na 1D indikatorje še vedno kaže nekoliko bolj bearish sliko, a že 4H indikatorji nakazujejo, da OMG, po nedavni korekciji, prehaja v fazo konsolidacije, kjer bo skušal preiti v odboj.

Prav tako je OMG na 1D intervalu tvoril t.i. falling wedge trend, ki ga prikazujeta črtkasti vijolični črti, kar nakazuje skorajšnji prehod, ali pa vsaj poskus odboja. Že v naslednjih urah bo OMG poskušal prebiti omenjeno trend linijo, za kar bo potreboval nekaj več voluma. Ob preboju iz trend linije, bo OMG najprej napadel območje prve resistance linije, med $8,79 in $9,88. Gre za precej močno resistance linijo, ki pa je sočasno tudi dobra vstopna točka (Entry zone) v primeru, da nameravate trgovati z OMG.

Od tu dalje, sledi prva target linija (TL1) pri $11,94, druga target linija pa je ponovno še ena resistance linija (RL/TL2), ki se nahaja med $13,37 in $14,80. Zadnja oziroma tretja target linija (TL3), pa se nahaja pri $19,09.

OMG torej čaka kar nekaj dela in kar nekaj ovir. Ne pričakujem eksplozivnega odboja, vsekakor pa OMG nakazuje, da želi potrditi spremembo trenda. Počakajmo še nekaj ur ali največ kakšen dan.

V kolikor bi bikom zmanjkalo moči, bo OMG nadaljeval manjšo korekcijo in sicer znotraj prve support linije (SL1), med $5,47 in $6,73, kjer je nastavljenih kar nekaj nakupnih naroči, kar bi, vsaj po trenutnih indikatorjih, moralo zadostovati za odboj. Skrajno korekcijsko območje (SL2) se nahaja med $3,13 in $4,10.

OMG še ni čisto v fazi preprodanosti (1D RSI), se pa bliža tej točki, zato je le vprašanje časa, kdaj se bo konsolidiral in odbil. V kolikor bo OMG deležen dobrega voluma v mesecu decembru in nato januarju, zna biti trgovanje kar donosno. Zato bodite pozorni tudi na volum, preden vstopate.

 

Trgovalni podatki

Time frame: 1D

Menjalnica: Binance

Vstopno območje: $8,79 – $9,88, alternativno v območju prve support linije, med $5,47 in $6,73

Target linija 1: $11,94

Target linija 2: $14

Target linija 3: $19,09

Stop loss: -10 do -15%, saj gre za nekoliko dolgoročnejše trgovanje.

Potencial rasti: cca. 115% 

Risk/Reward: cca. 7,5

Kot vedno, priporočam pobiranje dobičkov po delih oz. po posameznih target linijah.

Gre za osebno mnenje in kot vedno priporočamo izdelavo lastne tehnične analize. Trgovanje s signali je priporočljivo predvsem za izkušene trgovalce, saj poteka na lastno odgovornost. 

Predhodnji članek

LTO/USDT – Tehnična analiza

Naslednji članek

ETH/USDT – Tehnična analiza (PREMIUM)

error: Content is protected !!