MANA/USDT – Tehnična analiza

MANA (Decentraland) je eden izmed treh zmagovitih kovancev za tehnično analizo po vašem izboru, zato bomo pogledali, kaj kažejo indikatorji za prihodnje dni in tedne, za ta nadvse perspektiven Metaverse kovanec.

Support območje (SL), katerega smo določili v zadnji tehnični analizi (PREMIUM), se je izkazalo za dovolj močno in je nudilo MANA dovolj supporta za konsolidacijo. Gre za območje supporta, ki pa se nahaja tik pod močnejšo resistance linijo, pod katero se MANA trenutno tudi giblje. Ne gre za močnejšo resistance linijo, zato ocenjujem, da jo bo MANA brez večjih težav prebila, v kolikor bo prišlo do večjega voluma. Prav nizek volume je trenutno ključni razlog, da MANA ne pokaže svojega potenciala in se odbije.

Kot rečeno, v trenutku večjega voluma, bomo videli MANA v ponovnem odboju. Tik nad resistance linijo, se nahaja tudi območje OTE, med $3,60 in $4,06, kjer se nahaja optimalno območje vstopa. MANA je sicer zrela za vstop že sedaj, a ker gre za zelo ozko območje, kjer se nahajata tako support, kot tudi resistance linija, bi z vstopom počakal do preboja resistance linije in vstopil tik nad njo.

Prva target linija (TL1) se nahaja na vrhu zadnjega vala, pri $5,91, druga target linija (TL2) pa se nahaja že pri $8,03. Skupni potencial rasti 123%. Razmere na trgu se izboljšujejo, a še vedno niso optimalne, saj BTC še išče ključni preboj. Gibanje BTC bo vplivalo tudi na gibanje altcoinov. Najprej bo potegnil BTC, sledil bo ETH, temu pa ostali altcoini, v kolikor bomo deležni nadaljevanje bull runa – o tem bo v naslednjih dnevih sledil nov prispevek. Vsekakor je MANA tisti kovanec, ki bo verjetno nudil najlepše donose, podobno kot ostali kovanci iz Metaverse kroga.

V kolikor ne bomo deležni kakšne nepričakovane večje tržne korekcije, le-te ne pričakujem tudi za MANA, ki se bo krajši čas še gibala v območju trenutne support linije, med $2,50 in $3,12, ob prvem izdatnejšem volumu in ugodnih tržnih razmerah, pa bo sledil obrat in odboj.

Gre za osebno mnenje in kot vedno priporočamo izdelavo lastne tehnične analize. Trgovanje s signali je priporočljivo predvsem za izkušene trgovalce, saj poteka na lastno odgovornost. Za vse, ki bi želeli še več dodatnih trgovalnih signalov, poglobljenih tehničnih analiz in novic, je na voljo naša premium storitev Kriptokrat Premium

Predhodnji članek

CRO/USDT – Tehnična analiza

Naslednji članek

LINK/USDT – Tehnična analiza

error: Content is protected !!