LTO/USDT – Tehnična analiza

LTO (LTO Network) ni kovanec, katerega bi prav posebej pozorno spremljali, vas je pa kar nekaj izrazilo željo pa analizi tega kovanca. Zato poglejmo, kaj lahko pričakujemo v prihajajočih dnevih.

4H indikatorji kažejo, da je LTO ujet med močno resistance linijo (RL), ki jo predstavlja rdeč pravokotnik v območju med $0,49 in $0,52, ter bolj šibko support linijo (SL1), ki jo predstavlja zgornji zelen pravokotnik, v območju med $0,42 in $0,45. Gibanje LTO je omejeno znotraj omejenega območja, ki ga prikazujeta črtkasti vijoličasti črti.

Ključno za LTO je, da prebije aktualno resistance linijo, kar pa bo ob zelo nizkem volumu, precej težko. V zadnjih dnevih je LTO že vsaj petkrat poskušal s prebojem, a žal neuspešno, kar ga je pognalo v nadaljnjo korekcijo. Glede na trenutne indikatorje in nizek volume, bomo LTO v naslednjih dnevih najverjetneje spremljali v re-testu support linije, ali v območje tik pod njo, okoli $0,39. Kljub šibkosti support linije, bomo LTO najverjetneje tukaj spremljali v konsolidaciji in v iskanju dovolj supporta za ponovni odboj. Seveda, v kolikor bomo videli predčasno povečanje voluma, lahko do odboja pride bistveno prej.

Ko bo LTO uspel s prebojem resistance linije, kar je odvisno predvsem od voluma, bomo spremljali napad na prvo target linijo (TL1), pri $0,56 in nato v napadu na drugo target linijo (TL2), pri $0,63.

Skrajno korekcijsko območje po trenutnih indikatorjih je med $0,33 in $0,37, a vsaj za enkrat, takšne korekcije ni za pričakovati. V kolikor nameravate trgovati z LTO, sta za vstop zanimivi predvsem dve območji. Prvo je v nivoju prve support linije, kjer se LTO pravzaprav trenutno tudi nahaja. To je med $0,44 in $0,48. Drugo, manj tvegano območje, a z nekoliko manj potencialnega donosa, pa je po preboju resistance linije, med $0,52 in $0,53.

Gre za osebno mnenje in kot vedno priporočamo izdelavo lastne tehnične analize. Trgovanje s signali je priporočljivo predvsem za izkušene trgovalce, saj poteka na lastno odgovornost. Za vse, ki bi želeli še več dodatnih trgovalnih signalov, poglobljenih tehničnih analiz in novic, je na voljo naša premium storitev Kriptokrat Premium.

Predhodnji članek

ATOM/USDT – Tehnična analiza (PREMIUM)

Naslednji članek

OMG/USDT – Tehnična analiza (PREMIUM)

error: Content is protected !!