LINA/USDT – Trgovalni signal (PREMIUM)

LINA (Linear)je v preteklosti že ponudila lepe donose, nato pa se je njena rast nekoliko umirila, a pogled na njeno trend linijo kaže, da zna v kratkem ponuditi dobro trgovalno priložnost.

4h indikatorji kažejo, da LINA tvori znotraj naraščajočega pravokotnika, katerega prikazujeta vijoličasti črtkani črti, bullish vzorec t.i. higher high, lower low. Trenutno je LINA tvorila dva (2) vala od navadno treh (3), po katerem navadno pride do odboja. LINA je tik pred tem, da prične tvoriti še tretji val. Indikatorja EMA50 in EMA20 sta v bullish fazi, medtem, ko RSI in MACD še nekoliko nakazujeta bearish fazo, predvsem zaradi nizkega voluma.

Zato bomo LINA najverjetneje videli še v manjši korekciji, najverjetneje v območje support linije, katero prikazuje zelen pravokotnik, med $0,05457 in $0,05793. To je tudi optimalna točka oz. območje vstopa, v kolikor se boste spustili v trgovanje. Ob bolj ugodnem volumu, bo LINA najprej napadla območje prve resistance linije, ki je tudi prva target linija (TL1), pri okoli $0,06086 in nato naprej. Volume je nizek, kar navadno nakazuje na skorajšnji obrat trenda. 

Trgovalni podatki

Time frame: 4h

Menjalnica: Binance

Vstopno območje: $0,05457 –  $0,05793

Target linija 1: $0,06086

Target linija 2: $0,06338

Target linija 3: $0,06720

Stop loss: -5%

Potencial rasti: 22%

Vsekakor priporočam pobiranje dobičkov po delih.

Gre za osebno mnenje in kot vedno priporočamo izdelavo lastne tehnične analize. Trgovanje s signali je priporočljivo predvsem za izkušene trgovalce, saj poteka na lastno odgovornost. 

Predhodnji članek

LINK/USDT – Tehnična analiza

Naslednji članek

(SIGNAL) Se temu kovancu kmalu obeta velik odboj? – (PREMIUM)

error: Content is protected !!