Kako najti potencialen 100x kovanec? Praktični koraki za učinkovito filtracijo pri izdelavi fundamentalne analize (PREMIUM)

Zelo pogosto dobim vprašanje, kaj menim o potencialu tega ali onega kovanca. Odkrito povedano, navadno na takšna vprašanje ne odgovarjam rad, saj gre v veliki meri za zelo subjektivno mnenje. Mnogi, predvsem manj izkušeni vlagatelji navadno slepo iščejo potencialne 100x kovance, nove Bitcoine, ki bi jim, z majhnimi vložki, prinesli izjemne donose. Čeprav razumem takšno željo, saj sem tudi sam nekoč bil v podobnem položaju, bi si želel, da bi vlagatelji več časa posvečali izobraževanju o odgovornem vlaganju in trgovanju, kot pa iskanju igle v kopici sena. Razumeti moramo, da je danes na trgu preko 24.000 različnih kriptovalut, mnoge med njimi so izjemno potencialne, a resnica je, da četudi se nekaj sliši, ali celo izgleda potencialno, še zdaleč ni nujno, da se bo ta potencial realiziral. Zato se moramo zavedati visokega tveganja, preden se odločimo investirati v katerega izmed...

Vsebina je na voljo le Premium uporabnikom!

Prosimo, prijavite se za ogled celotnega prispevka. Še nimate Premium računa?

Predhodnji članek

Se globalni trgi bližajo novi veliki recesiji? Kakšna je verjetnost nastopa recesije, kako globoka bi lahko bila in koliko časa bi lahko trajala?

Naslednji članek

Pendle (PENDLE)/USDT – Tehnična analiza

error: Vsebina je zaščitena!