HOT/USDT – Tehnična analiza

Holo (HOT) je kovanec, katerega nisem prav pogosto analiziral, vsekakor pa je zanimiv projekt in na željo nekaterih izmed vas, sem pripravil nekoliko bolj poglobljen pogled v naslednje dneve in tedne. 

HOT je tekom včerajšnjega dne prešel v bullish fazo, a je bikom žal zmanjkolo moči, tako da veselje ni trajalo dolgo. A to nikakor ne pomeni, da je rast končana.

4H indikatorji prikazujejo tvorbo bullish trikotnika, katerega prikazujeta črtkasti vijolični črti. Ta trend nakazuje željo po skorajšnji rasti oziroma po odboju. Biki so v zadnjih dnevih poskušali s prebojem zgornje trend linije, a jim je, vsaj za enkrat, vedno zmanjkalo moči. HOT se nahaja tik pod območjem močne resistance linije, katero prikazuje rdeč pravokotnik (RL/TL1), med $0,0138 in $0,0142. To območje je sočasno tudi prva target linija, katero mora HOT prebiti, da bi lahko nadaljeval rast do naslednjih dveh target linij pri $0,0155 (TL2) in $0,0170 (TL3).

Glede na trenutne indikatorje in nizek volume lahko pričakujemo, da bo HOT naredil manjšo korekcijo do prve support linije (SL1), ki se nahaja na spodnji trend linij trikotnika. Tukaj bo nato prišlo do odboja in ponovnega poskusa bikov, da prebijejo resistance linijo. Vso dogajanje naj bi se odvijalo v naslednjih dnevih, okvirno do začetka naslednjega tedna.

V kolikor prva support linija ne bi zdržala, bomo videli nadaljevanje korekcije, a na srečo naslednja support linija ni prav globje (SL2), nahaja se v območju med $0,0120 in $0,0126. Območje skrajne korekcije je pri $0,0113, a trenutno sta zanimivi le prva in druga support linija, ki sta tudi optimalni območji za vstop, v kolikor želite vstopiti in trgovati s HOT. Za tiste, ki ne želite preveč tvegati, pa je območje preboja resistance linije, dobra točka vstopa, torej med $0,0138 in $0,0142.

Omenil sem že nizek volume. V kolikor bi se nadaljeval še krajši čas je to dober znak, da kmalu sledi sprememba trenda. 

 

Gre za osebno mnenje in kot vedno priporočamo izdelavo lastne tehnične analize. Trgovanje s signali je priporočljivo predvsem za izkušene trgovalce, saj poteka na lastno odgovornost. Za vse, ki bi želeli še več dodatnih trgovalnih signalov, poglobljenih tehničnih analiz in novic, je na voljo naša premium storitev Kriptokrat Premium.

Predhodnji članek

EGLD/USDT – Tehnična analiza (PREMIUM)

Naslednji članek

AVAX/USDT – Tehnična analiza (PREMIUM)

error: Content is protected !!