CRO/USDT – Tehnična analiza

Crypto Coin (CRO) je eden tistih kovancev, ki v zadnjem obdobju dviga največ prahu. Kovanec, na katerega stavi mnogo poznavalcev in brez dvoma kovanec, z enim bolj domiselnih in “agresivnih” marketingov, kar se odraža tudi v izjemnem potencialu in lepi rasti. Poglejmo, kako kaže CRO kratkoročno.

4H indikatorji so po lepi in konstantni rasti še vedno bullish, a RSI je že prešel v fazo prenakupljenosti, tako na 1H, 4H, kot 1D intervalu, kar pomeni, da bomo CRO krajši čas še videli v manjši rasti, nato pa bo prešel v korekcijo, kar bo tudi odlična priložnost za nakup oz. dokup.

Na grafu je prav tako lepo videti tvorbo bullish trikotnika, katerega prikazujeta črtkasti vijoličasti črti. CRO je ob povečanem volume-u uspel s prebojem zgornje trend linije, kar je dober znak, tudi za nadaljevanje rasti.

Dosegel je prvo target linijo, za doseg druge target linije pa bo verjetno nekoliko zmanjkalo moči. Verjetno bo CRO poskusil še z enim napadom, potem pa bo prešel v že omenjeno zdravo korekcijo.

Osebno trenutno ne bi vstopal v trgovanje oziroma v nakup, raje bi počakal omenjeno korekcijo in bi nato vstopil. Risk reward bo tako mnogo boljši/večji. Za točko vstopa spremljam prvo support linijo, do nedavnega resistance linijo (SL1), v območju $0,54 – $0,58. Eventuelno lahko za vstop izberemo območje okoli $0,65, kjer se formirana, za enkrat, manjša support linija. Po korekciji bo sledila manjša konsolidacija, zatem pa ponovni odboj.

CRO je vsekakor eden tistih kovancev, katerega pozorno spremljam v tem bull runu.

 

Gre za osebno mnenje in kot vedno priporočamo izdelavo lastne tehnične analize. Trgovanje s signali je priporočljivo predvsem za izkušene trgovalce, saj poteka na lastno odgovornost. Za vse, ki bi želeli še več dodatnih trgovalnih signalov, poglobljenih tehničnih analiz in novic, je na voljo naša premium storitev Kriptokrat Premium.

Predhodnji članek

TRX/USDT (SIGNAL) – (PREMIUM)

Naslednji članek

EGLD/USDT – Tehnična analiza (PREMIUM)

error: Content is protected !!