Chiliz (CHZ)/USDT – Kratkoročna trgovalna ideja (PREMIUM)

Kovanec: Chiliz (CHZ)

Časovni interval: 1D

Trgovalni interval: Kratkoročni

Stopnja tveganja: Srednje visoka do visoka

Glede na trenutno pozicijo CHZ, ima le ta dve (2) ključni support liniji, na kateri moramo biti pozorni tako kratkoročno, kot tudi dolgoročno. Prva, aktualna support linija leži v območju $0,135-$0,15, druga, spodnja, v območju $0,105-$0,122. 

V kolikor trgujete na kratkoročnem (dnevnem, tedenskem) intervalu, bi bil pozoren predvsem na aktualno support območje, kljub bearish signalom. MACD in OBV indikator nista uspela prebiti mejnih linij in nakazujeta prehod v pullback, prav tako oba RSI indikatorja. Sta pa sočasno oba RSI indikatorja precej nizko, kar nakazuje, da se CHZ bliža točki preprodanosti, kar nakazuje, da trenutni padec vrednosti najverjetneje ne bo preglobok in bo ostal v območju aktualnega supporta. Vsekakor pa trenutno še ne bi razmišljal o odpiranju dolgih pozicij.

Za vstop sta zanimivi obe support območji, kratkoročno predvsem aktualno. Kako globoko bo dejansko padel CHZ bomo videli v naslednjih dnevih, ko je pred nami vikend in teden, ki bo še zadnjič letos postregel s FOMC informacijami. Navadno je to obdobje, ko se pričakuje povečana volatilnost, zato bi odsvetoval trgovanje, vsaj za čas, dokler še niso znane uradne informacije. 

Sicer je za kratkotrajno trgovanje najbolj zanimiv vstop v območju supporta $0,135-$0,15. Zaradi nejasnih razmer na trgu vsekakor ne bi tvegal preveč in bi stop loss postavil v območje $0,129-$0,130, torej bolj konservativno.

Območja pobiranja dobičkov oziroma target linij se nahajajo pri $0,161, $0,177 in $0,192, kar daje prav tako zelo dobro risk reward razmerje okoli 3,1.

 

Zapis je zgolj informativne narave in ne predstavlja finančnega nasveta!

Predhodnji članek

SingularityNET (AGIX)/USDT- Kratkoročna trgovalna ideja (PREMIUM)

Naslednji članek

Oasis Network (ROSE) – HODL tehnična analiza in analiza potenciala rasti (PREMIUM)

error: Content is protected !!