BNB/USDT (LONG)

BNB je že nekaj časa v lepi rasti in je brez dvoma eden tistih kovancev, kateri ne sme manjkati v portfelju resnega trgovalca.

Vsekakor sta za rast BNB (so)odgovorna BTC in ETH s svojo rastjo, a ne glede na to, BNB predstavlja močan produkt, kateri daje kovancu svojo težo in vrednost. Bo to dovolj za nov ATH?

4h indikatorji kot tudi 1D so zelo bullish, kar kaže na izjemno odločnost bikov, da BNB premaknejo še više. To potrjuje tudi naraščajoči pravokotnik, kateri že nekaj časa določa smer gibanja. Glede na trenutne indikatorje lahko pričakujemo, da bo tudi v prihodnjih dnevih tako. BNB je tik pod ključno mejo, tudi psihološko, $500, katero nakazuje zgornji rob zelenega pravokotnika. V kolikor bodo biki uspeli prebiti to resistance linijo, bo BNB dosegel ATH in šel še više, do naslednje target linije, v območju okoli $530.

V danem trenutku manjka le nekaj večji volume, a ocenjujemo, da je le vprašanje časa, kdaj se bo v BNB zlilo še nekaj kapitala, kateri ga bo pognal k omenjenima ciljema. V kolikor bikom ne bo uspelo prebiti resistance linije v območju $500, bomo najverjetneje še krajši čas spremljali konsolidacijo oz. že videno gibanje BNB, znotraj trend linije, katero nakazuje naraščajoči pravokotnik, med območjem $490 in $450. Po manj verjetnem scenariju, vsaj po trenutnih indikatorjih, bi BNB lahko šel v korekcijo do support linije, v območju $430 (SL1). A na kripto trgu nikakor ne moremo ničesar izključiti.

Ne glede na vse ocenjujemo, da je le vprašanje ur, ali zgolj nekaj dni, ko bomo videli BNB pri $500 in novem ATH, če bodo biki le dovolj odločni.

Gre za osebno mnenje in kot vedno priporočamo, da izdelate tudi lastno tehnično analizo.

Predhodnji članek

VET/USDT (LONG)

Naslednji članek

SingularityNET (AGI) na pragu izjemne rasti?

error: Content is protected !!