BNB/USDT – Tehnična analiza

BNB (Binance Coin) je praktično vse od konca meseca marca v konstantni rasti, z manjšimi, zdravimi korekcijami. Je sedaj čas za večjo korekcijo, ali bomo videli nadaljnjo rast BNB?

BNB je tvoril t.i, naraščajoči trikotnik (označujeta ga modri črtkasti črti), kateri navadno nakazuje bullish trend oz. rast. 4h indikatorji (RSI, MACD, EMA in BB) so v bullish fazi, prav tako 1D indikatorji, čakamo le še nekoliko večji volume in BNB bo dosegel novi ATH, katerega nakazuje zgornja črta trikotnika, ki je sočasno tudi močna resistance linija.

Ključno je, da bo BNB, takoj ko bo prišlo do nekoliko večjega volume-a, to mejo prebil, kar se bo zgodilo zelo kmalu in od tu bomo videli BNB pri novem ATH, v območju prve target linije $660 (TL1). Naslednja dva cilja, katera nakazuje BNB, sta v območju $740 (TL2) in nato v območju $800.

V kolikor biki v tem ciklu (še) ne bodo zbrali dovolj moči, kar se bo pokazalo v obliki težav prebijanja resistance linije (zgornja črta trikotnika), bomo videli korekcijo BNB, katera se bo odvila znotraj označenega trikotnika. Tu se nahajata dve močni support liniji. Prva je v območju $540, druga (manj verjetna po trenutnih kriterijih) pa v območju $490 (SL1), katero nakazuje prva rdeča črta.

Osebno sem prepričan, da bo BNB kmalu prebil mejo in da target linija $800 ni več daleč. Vsekakor pa bodo biki morali zavihati rokave.

Gre za osebno mnenje in kot vedno priporočamo izdelavo lastne tehnične analize.

Predhodnji članek

VET/USDT – Tehnična analiza

Naslednji članek

WIN/USDT – Tehnična analiza

error: Content is protected !!