BNB/USDT – Tehnična analiza

BNB (Binance coin) je kovanec, ki je na določeni točki dobesedno poletel in odprtih ust pustil mnoge trgovalce, nato pa je kar nekoliko potihnil in obstal v določenem območju. Toda trg se prebuja in z njim tudi mnogi altcoini. Kako kaže BNB?

BNB je na 4h intervalu tvoril t.i. bullish trikotnik, ki nakazuje skorajšnjo rast trenda, a BNB v tem trenutku še ni prebil zgornje trend linije (črtkasta vijoličasta črta), kar je predpogoj za potrditev trenda. Glede na nekoliko povečan negativni volume, bomo BNB najverjetneje krajši čas spremljali v manjši korekciji znotraj trend trikotnika, kjer se nahaja močna support linija oz. do območja rdečega pravokotnika. Govorimo o območju med $610 in $635. Najverjetneje pa bo do odboja prišlo že znotraj trend trikotnika.

Prva target linija (TL1) je postavljena tik nad zgornjo črtkasto trend linijo, v območju $674, naslednja (TL2), že v območju $700 in zadnja target linija (TL3), pri $730.

Glede na trenutne dobre razmere na trgu večjih korekcij ni pričakovati, skrajna pa bi bila v območju $560, a v danem trenutku tega območja ne spremljam, kot že rečeno, zaradi ugodnih razmer na trgu.

Kje vstopiti?

V kolikor nameravate vstopiti v trgovanje z BNB, je v tem trenutku dobro območje vstopa med $615 in $640.

 

Gre za osebno mnenje in kot vedno priporočamo izdelavo lastne tehnične analize. Trgovanje s signali je priporočljivo predvsem za izkušene trgovalce, saj poteka na lastno odgovornost. Za vse, ki bi želeli še več dodatnih trgovalnih signalov, poglobljenih tehničnih analiz in novic, je na voljo naša premium storitev Kriptokrat Premium

Predhodnji članek

ETH/USDT – Tehnična analiza (PREMIUM)

Naslednji članek

BTC/USDT – Tehnična analiza

error: Content is protected !!