AUDIO/USDT – Tehnična analiza

AUDIO (Audius) je kovanec, ki pokriva področje glasbene industrij. Gibanje tega kovanca je dinamično, a pravzaprav ves čas v nekem omejenem območju. Kako kaže v naslednjih dnevih in tednih?

AUDIO se zadnjih nekaj dni giblje znotraj trend linij simetričnega trikotnika, katerega je nekajkrat že poskušal prebiti, a žal neuspešno.

4H indikatorji so v nekoliko bolj bearish fazi, kar nakazuje nadaljevanje korekcije. Trenutno ta korekcija ne bo velika, saj se AUDIO nahaja tik nad pomembno trend linijo EMA50 (svetlo modra linija), katera v danem trenutku služi kot support. V naslednjih urah bo jasno, ali bo zdržala pritisk medvedov. V kolikor bo prišlo do odboja, bo AUDIO poskušal s ponovnim prebojem trend linije, zgornje črtkaste črte trikotnika. V tem trenutku za odločnejši preboj še ni dovolj moči. Nakazuje pa nizek volume skorajšnjo spremembo trenda.

Po preboju trend linije, je prva target linija (TL1) pri $2,72, druga (TL2) pa pri $3,02.

V kolikor EMA50 ne bo nudila dovolj supporta, bomo AUDIO spremljali v korekciji, do območja močne support linije med $2,16 in $2,29 (SL1). Ocenjujem, da bomo AUDI vsaj še nekaj dni spremljali v gibanju znotraj trend trikotnika, najkasneje do sredine tedna, pa bomo videli potrditev trenda.

Za vse, ki nameravate vstopiti, sta zanimivi dve območji vstopa. Za tiste, ki želite nekaj več špekulacije, je zanimivo območje glavne support linije, med $2,16 in $2,29, za tiste, ki ne želite toliko tvegati, pa počakajte na potrditev trenda in preboj zgornje trend linije, torej okvirno med $2,55 in $2,63.

Gre za osebno mnenje in kot vedno priporočamo izdelavo lastne tehnične analize. Trgovanje s signali je priporočljivo predvsem za izkušene trgovalce, saj poteka na lastno odgovornost. Za vse, ki bi želeli še več dodatnih trgovalnih signalov, poglobljenih tehničnih analiz in novic, je na voljo naša premium storitev Kriptokrat Premium.

Predhodnji članek

SAND/USDT – Tehnična analiza (PREMIUM)

Naslednji članek

STORJ/USDT – Tehnična analiza

error: Content is protected !!