Aktivacija Ultima system indikatorjev

Tradescorer indikator je tehnično-trgovalni indikator za TradingView platformo, ki je namenjen aktivnemu trgovanju s kriptovalutami in drugimi finančnimi naložbami, kot so delnice. Tradescorer indikator je pravzaprav paket dveh (2) indikatorjev, s pomočjo katerih na enostaven in vizualen način identificiramo optimalne točke nakupa in prodaje za izbrane kovance. Ker Tradescorer indikator deluje samodejno z uporabo jasnih vizualnih elementov,  je sila preprost za uporabo tako za manj izkušene, kot tiste najbolj izkušene trgovalce.

Njegovo delovanje temelji na najbolj preizkušenih principih, kot sta analiza volatilnosti in trenda. Tradescorer indikator je bil do sedaj na voljo v ločeni ponudbi, tudi za Premium naročnike (70 EUR/leto), sedaj pa je postal sestavni del Kriptokrat Premium paketa, katerega naročnik/ca ste tudi sami. V kolikor Tradescorer indikatorja še niste aktivirali, izpolnite spodnji obrazec in v roku nekaj minut (izjemoma lahko traja dlje), bosta oba Tradescorer indikatorja aktivina znotraj vašega TradingView uporabniškega računa. Za uporabo Tradescorer indikatorjev potrebujete uporabniški račun na TradingView platformi. V kolikor ga še nimate, ga lahko ustvarite brezplačno.

Potrebujete več informacij? Obiščite uradno Tradescorer uradno stran, ali pa si oglejte video delavnico na temo uporabe Tradescorer indikatorja.

error: Vsebina je zaščitena!