Akcija – letni dostop do Premium vsebin -40%!

Da bi zaključili svoje naročilo in izkoristili akcijsko ugodnost, naročilo le še potrdite s plačilom. Iz spodnjega nabora preprosto izberite način plačila, ki vam najbolj odgovarja. Po poteku akcije, ki je časovno omejena, plačilo po akcijski ceni ne bo več možno!

Vaš račun je navadno aktiviran v roku nekaj minut od prejema plačila, izjemoma lahko traja do 24 ur. V kolikor bi imeli kakršne koli težave, ali vaš račun tudi po 24 urah ne bi bil aktiviran, nas kontaktirajte.

PayPal ali plačilo s kreditno/debetno kartico

S klikom na spodnjo povezavo, boste preusmerjeni na PayPal, kjer boste v zgolj nekaj korakih, opravili plačilo. V kolikor PayPal računa nimate (in ga ne želite imeti), po preusmeritvi na PayPal stran, preprosto kliknite gumb za plačilo s kreditno ali debetno kartico. Po vpisu podatkov vaše kartice, le še obkljukajte možnost, da PayPal računa ne želite.

Kliknite za plačilo!
 

Plačilo z bančnim UPN nakazilom

Letno naročnino lahko potrdite tudi neposredno z bančnim nakazilom (UPN nalog), kjer za izvedbo plačila uporabite spodnje podatke. Vaš račun bo aktiviran takoj, ko bo nakazilo prejeto, kar lahko traja od 2-48 ur, izjemoma lahko tudi dlje, v primeru praznikov in vikendov. Spodnje podatke uporabite za izpolnjevanje UPN naloga preko vaše spletne banke, ali neposredno na vaši banki oziroma pošti.

Bančni račun: SI56 1010 0006 0091 495 

Sklic/Referenca: SI00 11071976

Namen: Kriptokrat Premium

Prejemnik: Kriptokrat Boštjan Cizelj s.p.

Banka: Banka Intesa SanPaolo d.d.

Koda namena: COST

Znesek: 30 EUR

Bančna nakazila so navadno prenakazana med 2-48 urami, izjemoma lahko tudi dlje. V kolikor po 48 urah od plačila vaš uporabniški račun še vedno ne bi bil aktiviran, nas kontaktirajte.

Plačilo s kriptovalutami

Plačilo lahko izvedete z BTC, ETH ali USDT. V kolikor bi želeli plačati s kakšno drugo kriptovaluto, nas kontaktirajte in poslali vam bomo podatke!

Po kliku na spodnjo povezavo, boste preusmerjeni na Coinbase Commerce vmesnik za plačilo, kjer vpišete svoje podatke, s katerimi ste registrirali uporabniški račun. Nato:

a. kopirajte address (naslov) denarnice in Total amount oz. znesek plačila

b. vse skopirajte v vašo BTC, ali ETH denaranico, kjer hranite kovance (menjalnica npr. Binance).

Pri plačilu z BTC uporabite Bitcoin Network, pri plačilu z Ethereumom uporabite Ethereum Network.

Opomba: Pri plačilu s kriptovalutami se obračuna transakcijski fee!

Kliknite za plačilo!
error: Content is protected !!