Kriptokrat Akademija

“Daleč najpomembnejša investicija je investicija v vas same.”

– Warren Buffet

Kriptokrat Akademija je izobraževalna storitev znotraj portfelja ponujenih storitev. Akademija ponuja redne (plačljive in tudi nekatere brezplačne) izobraževalne vsebine v obliki delavnic in seminarjev, s področij:

 • tehničnih analiz
 • fundamentalnih analiz
 • trgovanja in trgovalnih strategij
 • psihologije trgovanja
Izobraževalne vsebine primarno potekajo v obliki online delavnic (Google Meet), izjemoma, kjer je to posebej navedeno, tudi v živo. Akademija je namenjena tako popolnim začetnikom v svetu investiranja in trgovanja, kot tudi tistim bolj izkušenim trgovalcem. Vsaka posamezna delavnica je tudi jasno označena, komu je primarno namenjena. Posamezna delavnica poteka v živo online, v popoldanskem času (navadno 1x do 2x tedensko) in je načrtno razdeljena na več smiselnih sklopov, ki udeležence vodijo, korak za korakom skozi vsebine, katere so predstavljene v obliki praktičnih prikazov, teorije (grafika, besedila, formule itn.) in Q&A sklopa, kjer skupaj pregledamo ključna vprašanja in nanje podamo odgovore. Ključni cilj je osvojiti praktično in uporabno znanje za samostojno opravljanje tehničnih analiz in trgovanje.

Na tukajšnji strani (spodaj), bodo redno objavljene aktualne delavnice, ki so na voljo, da se jih udeležite, število slušateljev pa bo načrtno omejeno zaradi bolj optimalne izvedbe.

Aktualne delavnice

 
 

Naslov: Osnove izdelav tehničnih analiz in trgovalnih strategij


Komu je delavnica namenjena: popolnim začetnikom, začetnikom, manj izkušenim vlagateljem in trgovalcem ter vsem, ki bi radi osvojili ključne in močne osnove izdelave tehničnih analiz, ter trgovalnih strategij
 
Kakšno predznanje potrebujem: priporočljivo je, da udeleženci razumejo vsaj osnove kriptovalut, njihovega nakupa in prodaje, ter osnovnega delovanja kripto menjalnic
 
Oblika izvedbe: online (Google Meet)
 
Trajanje (sklop delavnic): 8 delavnic po 1 uro, 2x tedensko (predvidoma od 19:00 do 20:00 ure, torek in četrtek)
 
Začetek delavnice: 23.5.2023
 
Kaj potrebujem: osebni računalnik (priporočljivo) ali mobilni telefon, aplikacijo za izdelavo tehničnih analiz TradingView ali podobno (zadostuje brezplačna različica, priporočljiva je ena izmed plačljivih različic zaradi širšega nabora orodij in indikatorjev), pisalo in beležka (lahko tudi v obliki aplikacije), za beleženje pomembnih informacij
 
Cilj delavnice in kaj lahko pričakujem: spoznati in osvojiti praktične osnove ter tudi nekoliko bolj zahtevne pristope izdelav tehničnih analiz in postavitve trgovalne strategije, za takojšnjo implementacijo v prakso in optimizacijo trgovanja
 
Vsebina delavnice (moduli):
 

1. Modul – osnove tehničnih analiz

a. Teorija tehničnih analiz, ter orodja za njihovo izdelavo

– Kaj so tehnične analize in kako delujejo (na podlagi zgodovinskega zajema podatkov)

– Kaj tehnične analize niso

– Zakaj jih izdelujemo in potrebujemo

– Kako pogosto jih izdelujemo

– Kaj potrebujemo za izdelavo tehničnih analiz

– Spoznajmo TW

b. Osnove tehničnih analiz

– Najpomembnejši tehnični indikatorji

– Kaj je tržni trend, kakšne trende poznamo in kako jih identificiramo

– Ključna območja, kaj so, kako jih prepoznamo in identificiramo

2. Modul – trgovalni trendi

a. Ključni bullish in bearish trendi (double bottom/top, bull/bear flag, rising/falling wedge….)

b. Analiza in identifikacija grafičnih svečk

3. Modul – psihologija trga, trgovanja in priprava na trgovanje

a. Psihologija trga in trgovanja (psihologija trga, množic, kako se pripraviti na trgovanje in kako reagirati v primeru izgub)

b. Risk management strategija (koliko investirati, optimalni trgovalni delež, izplačilo glavnice, trgovalni dnevnik, risk reward, stop loss pozicija)

c. Oblike trgovanja (scalping, day trading, swing trading, trend trading, position trading (HODL)

d. Priprava in organizacija trgovalnega dne

4. Modul – izdelava trgovalnih strategij

a. Kako izbrati kovanec primeren za trgovanje

b. Izbor indikatorjev, časovnih intervalov in priprava prve trgovalne strategije z določitvijo OTZ, stop loss pozicije ciljnih točk (target points)

c. Izbor indikatorjev, časovnih intervalov in priprava druge trgovalne strategije z določitvijo OTZ, stop loss pozicije ciljnih točk (target points)

 

Cena: 180 EUR   150 EUR

(akcijska cena velja do 20.5.2023 oz. zasedenosti mest v prvem sklopu)

(Cena za Premium naročnike znaša 120 EUR. Premium naročniki, prijavite se z vašimi uporabniškimi podatki, nato kliknite tukaj za naročilo.)

Za rezervacijo mesta in potrditev naročila, izberite poljuben način plačila iz spodnjega nabora. Po izvedbi plačila, boste v roku 24 do 48 ur prejeli email s kratkimi navodili za prijavo. V primeru vprašanj, smo vam z veseljem na voljo preko našega kontaktnega obrazca, ali preko Messangeja (ikona levo spodaj).

POGOJI UPORABE:

 • Naročnik/ca s plačilom soglaša s spodaj navedenimi pogoji uporabe in potrjuje, da jih je v celoti prebral/a.
 • Navedena cena velja za eno (1) osebo.
 • Naročnik je odgovoren za zagotovitev ustrezne kvalitete internetnega signala/prenosa, ki omogoča nemoteno spremljanje izobraževanja.
 • Trgovanje s kriptovalutami ali drugimi finančnimi sredstvi je visoko tvegano in lahko vodi v velike izgube.
 • Kripto trg je visoko volatilen, zato so večja tržna nihanja in posledično tveganja sestavni del trgovanja/vlaganja.
 • Vse izobraževalne vsebine so izključno informativne narave in ne predstavljajo finančnega nasveta.
 • Uporaba predstavljenih izobraževalnih vsebin poteka izključno na lastno odgovornost, kjer se naročnik zaveda potencialno visokega tveganja. Prav tako niso zagotovljeni dobički z uporabo prikazanih trgovalnih strategij in analiz.
 • Nobena trgovalna strategija ni 100% zanesljiva, zato je vedno potrebno uporabljati ustrezno risk management strategijo.
error: Content is protected !!