ADA dosegla novi ATH, medtem, ko se trend rasti nadaljuje

ADA (Cardano) je po malo daljšem konsolidacijskem obdobju, vendarle pokazala svojo odločnost in dosegla območje novega ATH, pri $1,68.

Rast je bila sicer pričakovana, zahvaljujoč vsem nadgradnjam in dogodkom, katere so pri Cardano najavili in izvedli. Mnogi so rast pričakovali že prej, a le-te ni bilo oziroma ni bila tako odločna, kot pri mnogih drugih kovancih. Eno najbolj odmevnih partnerstev, katero so pri Cardano uspešno izpeljali, je partnerstvo z vlado Etiopije, katera bo implementirala Cardano network za digitalizacijo etiopijskega šolskega sistema.

Naslednja pomembna nadgradnja, katera bi znala močno vplivati na rast vrednosti ADA, je t.i. Alonzo nadgradnja, katera je ključ za implementacijo t.i. smart contracts. S tem bi ADA vrga rokavico Ethereum-u (ETH), v smislu resnega izziva. Bo to vplivalo na hitrejšo rast vrednosti ADA?

Vir: https://beincrypto.com/ada-reaches-all-time-high-as-bullish-run-continues/

Mnenje Kriptokrata:

ADA se je končno prebudila in nadaljuje z lepo rastjo. Brez dvoma je ADA eden potencialno najbolj donosnih kovancev, z najbolj podcenjeno vrednostjo. Kljub temu, da smo do sedaj videvali nekoliko drugačno sliko ob posebnih dogodkih, kjer ni bilo tako izrazite rasti, kot so jo vsi pričakovali, ocenjujemo, da bo tokrat drugače. Smo v močnem bullish ciklu in prihajajoči dogodki bodo odlična priložnost za lepo rast vrednosti – ocenjujemo, da bo % rasti dvomesten.

Predhodnji članek

BTC/USDT – Tehnična analiza

Naslednji članek

ADA/USDT – Tehnična analiza

error: Content is protected !!