O nas

Kriptokrat je medijsko-podatkovna platforma nove generacije, namenjena investitorjem, trgovalcem in raziskovalcem trga kriptovalut. Vsebine so kljub strokovni in tehnični podlagi, namenoma predstavljene bolj preprosto, da so lažje razumljive tudi začetnikom v kripto trgovanju. Večina informacij je na voljo brezplačnih, del, t.i. Premium storitev oziroma informacij, pa je na voljo v obliki plačljivih storitev.

Ključen namen Kriptokrata je pomagati do bolj odgovornega in optimalnega trgovanja s kriptovalutami. Ker je trgovanja s kriptovalutami povezano tudi z velikimi nihanji in tveganji, pred uporabo in implementacijo tukaj predstavljenih informacij, obvezno preberite Pogoje uporabe.

Kako deluje?

Kriptokrat za zajem in obdelavo podatkov uporablja ML in AI protokole oziroma orodja, katera omogočajo, da le-to poteka v mnogo večjem obsegu, predvsem pa hitreje. Ključno težo informacijam daje tudi človeški faktor, s pomočjo katerega ocenimo obdelane informacije (cross-check) in možne prihajajoče trende. Sodobna tehnologija lahko veliko hitreje in v večjem obsegu zazna določena cenovna gibanja, mnogo težje pa razume psihološki vpliv (npr. novice, dogodki, razmišljanje skupine ljudi itn.) na sam prihajajoči trend. Tukaj je človeški dejavnik nepogrešljiv. Zato naša ekipa ključne informacije pozorno spremlja, jih analizira, ovrednoti in vključi v posamezni prispevek/analizo.

Vse tehnične analize pripravlja naša ekipa ročno, s podporo protokolov za zajem podatkov. Navadno v času trgovanja nimamo veliko časa za prebiranje (pre)dolgih člankov, zato Kriptokrat z uporabo pametne tehnologije dnevno spremlja ključne globalne medije in išče novice, katere imajo, ali bodo imele, večji vpliv na gibanje kripto trga. Ko sistem takšno novico zazna, jo filtrira, naredi povzetek, ekipa pa izvede t.i. cross check in prevod. Tako lahko bralcu ponudimo vse ključne informacije v strnjeni obliki z izluščenimi poudarki, vse pa dopolnjuje še mnenje ekipe Kriptokrata o tem, kakšen vpliv bi lahko posamezna novica imela na gibanje kripto trga ali posameznega kovanca.

 

 
 

Boštjan Cizelj

Ustanovitelj in tehnične analize

 

V primeru vprašanj, predlogov ali tehničnih težav, uporabite obrazec za stik, kateri se nahaja v obliki ikone, v levem spodnjem kotu vsake strani, ali pa nam pišite.

 

 

 

error: Content is protected !!